Monday, April 20, 2009

Nta apa mo jd dgn idup ini

Well...skrng ni suda minggu exam..sa skrng tulis ni blog pun sedang2 buat pratice untuk statistik...n jawab kimia td bulih la kunun lega sikit sbb ada 65 soalan objektif..skali nah ambi ko! Setiap soalan ada 5 pilihan jawapan..paling bikin panas pilihan jawapan ke-5 : E. None of above is true  @ E. All of above are true..mcmana la org yg buat soalan ni...byk kot jawapan sa E...haiz..Soalan essay ni 35 markah tp ok sket...1st time ni rasa essay lebi ok dari objektif...besanya objektif ni senang sket sbb bulih tembak tp soalan td mcm taik ja!!Sial!sial!sial!

Apapun,skrng ni byk org demam sbb cuaca gila..nasib bek sa x demam ni..kalo demam matilah lulus bersyarat kali untuk sem ni...aduh.......sudahlah janji dengan Dr Muz(ketua program kami) untuk tingkatkan pointer sem ni...tp nampaknya akan turun ni..huhu

Bah,ada lagi paper lusa so x ble down skrng ni..mesti cheer up..x rasa suda ni 20hb april...20hb mei sa blk ruma!yeah!Selalu nampak kwn sa yang tgl dkat2 blk selalu,jeles jg ni..anyway,lpas exam ni,sa pg amik lesen d pulau bidong ,terengganu..ad kwn yg sd amik lesen ckp kena dive 18 meter ni..sudahlah d pool ukm yang 1.8 m pn sa sakit telinga suda pasal tekanan dia..ntah mcmana la ni..harap2 jgn lemas sd haha..then 15-19 ada operasi khidmat sosial anjuran jkmi d ladang estate semenyih..tujuan dia untuk membantu dan memahami kehidupan peneroka ladang yang hanya mempunyai gaji <>

Untuk kengkawan yang sakit, tikah,ana n karl,harap2 kamu cepat sembuh..and to my secondary school friends : adzhar, allan, aswan...sorry kalo ada percakapan sy yg btul2 bkin kamu marah sometimes(maybe most of the time)..mungkin cara saya lain skit n perlu diubah but jangan salah faham sbb taulah cara saya bercakap ni mcmana..

Kk...mo study sudah ni...sebelum tu ad sa mo kasi tunjuk sikit(betabiat ni xp) :

Keutamaan dalam hidup

1. parents
2.Siblings
3.Friends
4.My cats
5.My laptop
6.Facebook
7.Yahoo Messenger
8. Blog

Hahahaha....k lah...bye!

1 comment:

aszmortha said...

uih..leks bha,,time will heal,and..sorry laptop aku abis batt tu hari time chat.